Scroll Top

Waar vind je het snelst een passende baan?

Hoe ziet de arbeidsmarkt er voor jou uit?

Hoe kun je zo snel mogelijk een leuke, passende baan vinden? Welke vacatures zijn er, nu en in de toekomst? En welke werkgevers zijn geschikt voor jou?

Het Loopbaankompas helpt je hiermee, door een actueel beeld van de arbeidsmarkt te geven. Je kunt zien welke vacatures beschikbaar zijn, welk werk bij jou past. Zowel nu als in de toekomst.

Je ziet direct geschikte vacatures

Het loopbaankompas geeft je een overzicht van actuele, voor jouw geschikte vacatures. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar je harde competenties, zoals opleidingen en vakvaardigheden. Voor het matchen met de juiste vacature wordt er meer gekeken naar je talenten en vaardigheden. Hierdoor wordt je gekoppeld aan functies en sectoren waar je zelf nog niet aan gedacht kan hebben. De mogelijkheden voor een nieuwe baan worden zo alleen maar groter.

  • Overzicht van geschikte vacatures
  • Matchen van je skills met passende banen en werkgevers
  • Op basis van zowel competenties als je talenten ben je inzetbaar in verschillende sectoren
  • Je vindt snel een passende, prettige nieuwe baan
  • Actueel beeld van de arbeidsmarkt
  • Inzicht op toekomstige werkgelegenheid binnen elke sector
  • Ontdek welke vaardigheden nodig zijn, nu en in de toekomst
Skillpas

Om je op weg te helpen biedt het Loopbaankompas je een overzichtelijk portfolio waar je altijd je ervaring, talenten, vakvaardigheden, profiel foto en overige belangrijke zaken kan aanpassen en bijwerken. Dit portfolio is jeĀ SKILLPAS

Aan de hand van je skillpas krijg je een match met passend werk, in meerdere sectoren. Je zult kansen ontdekken waar je zelf misschien niet aan gedacht hebt. Je kunt dit vergelijken met je LinkedIn profiel, maar dan met veel meer uitgebreide mogelijkheden. Allemaal om te zorgen dat jij altijd een baan hebt die bij je past.

Ervaring
Talenten en 21e eeuwse vaardigheden
Competenties en vak vaardigheden